MIJN WERK

   Mijn werk is geïnspireerd door waar ik van hou en hoe ik mijn tijd spendeer. Ik ben een levenslange dromer en avonturier. Ik voel me thuis wanneer ik onderweg ben, mij dichtbij de zee of in het midden van een bruisende stad bevind. Prachtige plekken ontdekken samen met fijne mensen is de beste job die ik me kan inbeelden.

   Wat het onderwerp ook is, ik geloof in eerlijkheid vastleggen eerder dan perfectie. Als je denkt dat onze idealen overeenkomen, zou ik heel graag met je samenwerken! Ik woon in Antwerpen maar voel me meer dan gelukkig om on the road te zijn voor mijn werk.

   About Me

   THE BACKSTORY

   Wanneer ik zo’n belangrijke rol zal spelen in het vastleggen van jouw verhaal, moeten we elkaar eerst beter leren kennen, toch?

   Ik startte mijn carrière zeven jaar geleden (de tijd vliegt!) als studente journalistiek aan de Plantijn hogeschool; ik was altijd al gefascineerd door verhalen, boeken en beelden die ik perfect kon combineren in één opleiding. De jaren daarop werkte ik als journaliste en freelancer, voor beide magazines en online, wat me de ruimte gaf om heel veel skills te ontwikkelen buiten schrijven; ik ontdekte zelfs de wondere wereld van influencer marketing en social media content creatie. En toch, na zoveel interessante projecten kriebelde het om volledig voor mijn eigen project te gaan en te focussen op mooie dingen creëren volgens mijn visie.

   Mijn levensmotto is, “You’re never too old to learn”, en ik stortte mij dan ook op een fotografieopleiding aan de Karel de Grote hogeschool in 2018. Mijn werk als fotograaf geeft me de mogelijkheid om uit mijn comfortzone te stappen en elke dag opnieuw unieke dingen te creëren. Ik mag zoveel fantastische mensen ontmoeten en met hen samenwerken, en ik voel me enorm dankbaar dat ik nu elke dag kan doen waar mijn hart en passie liggen. Want, is het leven en zijn kleine momentjes vastleggen niet het mooiste wat er bestaat?

   Nu, op naar de belangrijke dingen!

   In mijn vrije tijd kan je me in en rond Antwerpen al cruisend spotten… op mijn old school fiets, want ik voel me nog steeds een crash test dummy wanneer ik auto moet rijden (hallo, team-‘ik moet mijn rijbewijs nog steeds halen!). Of je vindt me op een vliegtuig, op naar weer een groot avontuur; Vietnam staat enorm hoog op mijn bucket list. Ik ben een gedreven lezer en probeer elke avond te lezen voor ik naar bed ga (om dan in slaap te vallen na ongeveer vijf pagina’s). Ik eet voornamelijk veganistisch (al sla ik een heerlijke kazige pizza héél af en toe niet af), en probeer zo de wereld te helpen redden, slablad per slablad.

   Andere talenten zijn, maar zijn niet gelimiteerd tot: schrijven (hi, ik ben een grammar nazi), babbelen (heel veel babbelen), professioneel mijn sleutels kwijt spelen, koken (wanneer ik mijn oven niet per ongeluk in brand steek), en zingen onder de douche.

   HALLO, JIJ!

   Tijd voor een kopje koffie?
   Klik voor koffie